Курсеви за деца

Учење англиски јазик во мали групи на забавен и креативен начин

Индивидуални часови

Повторување, проширување и усовршување на знаењето по англиски јазик

Македонски јазик

Подобрување на успехот на училиште по македонски јазик и книжевност

Печати
PDF

Курсеви по англиски и македонски јазик

"Медиа Арт Студио" е детски едукативен центар за англиски јазик. Курсевите и индивидуалните часови се наменети за деца и млади од 4-18 години.

Главната цел на нашето училиште е децата да го прифатат и научат англискиот јазик од најмала возраст. За да бидат успешни во учењето на англискиот, мораат одлично да го познаваат и својот мајчин јазик. За таа цел организираме:

Курсеви по англиски јазик за деца од 4-14 години

Индивидуална настава по англиски јазик за деца од 8-14 години

Индивидуална настава по македонски јазик и книжевност за деца од 10-18 години

 

Комуникација

Одлично место за забава и дружење

Созревање

Стекнување на здрави навики и животни вештини

Едукација

Некои работи не се учат на училиште