Курсеви за сите возрасти

Печати
PDF

Курсеви по англиски и македонски јазик

"Медиа Арт Студио" е детски едукативен центар за англиски јазик. Курсевите и индивидуалните часови се наменети за деца и млади од 4-18 години.

Главната цел на нашето училиште е децата да го прифатат и научат англискиот јазик од најмала возраст. За да бидат успешни во учењето на англискиот, мораат одлично да го познаваат и својот мајчин јазик. За таа цел организираме:

Курсеви по англиски јазик за деца од 4-14 години

Индивидуална настава по англиски јазик за деца од 8-14 години

Индивидуална настава по македонски јазик и книжевност за деца од 10-18 години